Sonunda Ophone çıktı!

Bazı kaynaklara göre geçtiğimiz günlerde fotoğraflarıyla internete sızan ve OPhone adını taşıyan Lenovo'nun yeni telefonu, Google'ın Android platformu üzerinde çalışacak.Devasa ekranıyla dikkat çeken ve bunun yanında dokunmatik bir ekrana sahip olan OPhon

Sonunda Ophone çıktı!

Bazı kaynaklara göre geçtiğimiz günlerde fotoğraflarıyla internete sızan ve OPhone adını taşıyan Lenovo'nun yeni telefonu, Google'ın Android platformu üzerinde çalışacak.

Devasa ekranıyla dikkat çeken ve bunun yanında dokunmatik bir ekrana sahip olan OPhone'un fiziksel olarak görülen tek butonu ise telefonun üzerinde bulunan ve büyük olasılıkla arama yapma ve aramaları sonlandırma fonksiyonlarını yerine getiren 4 simgenin arasında yer alıyor. 5 megapiksel dahili kamerası bulunan OPhone'un diğer bilinen özellikleri ise şöyle: microSD slotu, sanal klavye ile İngilizce/Çince girişi, flaş, otofokus, video kaydedici ve bluetooth 2.0.

Yine aynı kaynaklara göre kulaklık bağlantısı da bulunan OPhone, China Mobile network operatörü altında çalışması için tasarlanmış.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji