SIM kartsız iPhone modelleri satışa çıktı

Apple'ın tanıttığı SIM kartsız iPhone modelleri Amerika'da satışa sunuldu. Unlocked yani kilitsiz SIM kartsız modeller şebekeye otomatik olarak bağlanabiliyor.FİYATLARIBütünleşik GSM modülüne sahip olan telefon modellerinin başlangıç fiyatı ise 649 Dolar

SIM kartsız iPhone modelleri satışa çıktı

Apple'ın tanıttığı SIM kartsız iPhone modelleri Amerika'da satışa sunuldu. Unlocked yani kilitsiz SIM kartsız modeller şebekeye otomatik olarak bağlanabiliyor.

FİYATLARI

Bütünleşik GSM modülüne sahip olan telefon modellerinin başlangıç fiyatı ise 649 Dolar olarak açıklandı.Örneğin 16 GB'lık iPhone 6 modelinin fiyatı 649 Dolar olurken, 128 GB'lık modelin fiyatı ise 949 Dolar olarak belirlendi.

TÜRKİYE'DE KULLANMA İMKANI YOK

Şimdilik sadece ABD ve İngiltere'de kullanılabilen SIM kartsız telefon teknolojisi Türkiye'de aktif değil. Bu yüzden ABD'den telefon alacakların SIM kart bulunan modeller alması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji