Selfie çubuğundan Sonra Selfie Bilekliği Geliyor!

Bir de Türk Dil Kurumu'nun selfie sözcüğünü, “özçekim” olarak uyarlaması ilk zamanlar tartışma konusu olmuştu. Selfie çılgınlığının daha da artması ile akıllı telefon üreticileri, amiral gemilerinde selfie için geniş açılı lense sahip, yüksek çözünürlük s

Selfie çubuğundan Sonra Selfie Bilekliği Geliyor!

Bir de Türk Dil Kurumu'nun selfie sözcüğünü, “özçekim” olarak uyarlaması ilk zamanlar tartışma konusu olmuştu. Selfie çılgınlığının daha da artması ile akıllı telefon üreticileri, amiral gemilerinde selfie için geniş açılı lense sahip, yüksek çözünürlük sunan kameralar geliştirdiler öyle ki, HTC Desire EYE akıllı telefonunda alışılmışın dışına çıkarak, karanlık, ışık olmayan ortamlarda daha rahat selfie çekebilmeniz için telefonun ön yüzüne LED flash destekli akıllı telefonunu sundu. Daha sonra telefon aksesuar firmaları “selfie çubuğu” adındaki mücizevi ürünü piyasa çıkardılar ve bu sefer herkeste bu uzun selfie çubuklarından görmeye başladık.

Akıllı telefonunuzu çubukta bulunan kısma takıyorsunuz ve Bluetooth aracılığıyla akıllı telefonunuzdan selfiler çekiyorsunuz. Şimdi ise bu selfie çekme çılgınlığını bir adım daha ileriye taşımak isteyen aksesuar üreticileri, şimdilik sadece hazırlık aşamasında olan bir ürünün görüntülerini internette paylaştılar.

Paylaşılan ürün; “selfie bilekliği” . Evet yanlış duymadınız! Selfie çubuğundan sonra ortalığı kasıp kavuracak olan ürün selfie bilekliği, çırtlı bir yapıya sahip olan bilekliğin ucundaki telefon tutacağı sayesinde telefonunuzu o tutacağa koyuyorsunuz ve selfiler çekebiliyorsunuz. Dediğim gibi şimdilik tasarım aşamasında fakat, ilerleyen zamanlarda selfie bilekliğini de raflarda çok kısa bir süre içerisinde görebiliriz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji