Samsung S6'da inanılmaz hata

Samsung'un Mobil Dünya Kongresi'nden bir gün önce dünyaya duyurduğu yeni telefonu Galaxy S6'nın ekranında ilginç bir hata ortaya çıktı. Ekranın kenarlarına dokunmaya çalıştığınızda bazı modellerde kontrol sağlanamadığı gözlendi.Sıklıkla tasarımı ve bir ta

Samsung S6'da inanılmaz hata

Samsung'un Mobil Dünya Kongresi'nden bir gün önce dünyaya duyurduğu yeni telefonu Galaxy S6'nın ekranında ilginç bir hata ortaya çıktı. Ekranın kenarlarına dokunmaya çalıştığınızda bazı modellerde kontrol sağlanamadığı gözlendi.

Sıklıkla tasarımı ve bir takım eksiklikleri ile eleştirilen Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in önemli bir sorunu olduğu, Koreli kaynakların paylaştığı videoda gösterildi.

Koreli kaynaklara göre Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in ekranlarının en kenarı yani sıfır noktası dokunmayı algılamıyor.

Yazılımsal olduğu iddia edilen sorun, muhtemelen daha önceden Microsoft'un Lumia 535 için yaptığı gibi güncelleme ile giderilecek.

Samsung'dan ise konuyla ilgili açıklama henüz gelmiş değil.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler