Samsung piyasayı sallayacak gibi!

Uzun süredir Samsung Galaxy S4, Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear üzerinde çalışan Samsung ürünleri piyasaya sürdükten sonra rahat bir nefes aldı.Basında yer alan haberine göre; yeni ürünler üzerinde çalışmaya ara vermeyen firmanın şu sıralar dev ekranlı bir t

Samsung piyasayı sallayacak gibi!

Uzun süredir Samsung Galaxy S4, Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear üzerinde çalışan Samsung ürünleri piyasaya sürdükten sonra rahat bir nefes aldı.

Basında yer alan haberine göre; yeni ürünler üzerinde çalışmaya ara vermeyen firmanın şu sıralar dev ekranlı bir tablet üzerinde çalıştığı biliniyor.

Tabletin 12 inç büyüklüğünde olduğu ve  Galaxy Note tableti SM-P901  kod adını kullandığı biliniyor.

Teknik ÖzelliklerTabletin bilinen teknik özellikleri: Bluetooth 4.0 desteği ise bulunuyor. 8 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemcinin sahip olması beklenen tabletin ekran çözünürlüğü ise 2.560 x 1.600. 3GB RAM.Tablet dış görünüşü ile Galaxy Note 10.1'e benziyor. S-Pen Stylus'u da unutulmayan bir diğer detay.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji