Samsung Galaxy Note 7 için flaş adım!

Samsung Galaxy Note7 için havalimanlarına destek noktaları oluşturuluyor

Samsung Galaxy Note 7 için flaş adım!

Samsung Electronics Türkiye, havayolu ile seyahat etmeyi planlayan Galaxy Note7 kullanıcılarına destek noktaları oluşturduğunu duyurdu. Destek noktaları ilk olarak İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes Havaalanları Dış Hatlar Terminallerinde faaliyete geçti.

Havayolu şirketleri tarafından alınan karar doğrultusunda, Galaxy Note7 cihazları kapalı olsa dahi uçaklara alınmıyordu. Destek noktalarının, ortaya çıkabilecek mağduriyeti gidermek amacıyla kurulduğu belirtildi. Samsung, bu destek noktalarını, Türkiye ile eş zamanlı olarak Güney Kore, Avustralya, ABD gibi uluslararası hava trafiği yoğun olan 15 ülkede daha açtı.

Destek noktalarına gelen kullanıcılar, Galaxy Note7 Değişim Programı dahilinde önceden duyurulan tüm haklara sahip olacaklar. Ayrıca, Samsung yetkilileri, kullanıcıların verilerini yeni telefonlara veya bir hafıza kartına aktarma konusunda yardımcı olacak.

Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, "Galaxy Note7 sahibi kullanıcılarımızın cihazlarını değiştirmeleri için başlattığımız kapsamlı çalışmaları, havaalanlarını kapsayacak şekilde genişletiyoruz. Havaalanlarında açmaya başladığımız destek noktaları, sadece Türk vatandaşlarına değil, ülkemizi ziyaret eden yabancı ülke vatandaşlarına da hizmet verecek. Böylece kullanıcılarımız mağduriyet yaşamadan ve güvenle planladıkları seyahatleri gerçekleştirebilecekler. Bu süreçte tüm kullanıcılarımızın göstermiş olduğu sabır ve anlayış için teşekkür ederiz" dedi.


Samsung, eski ve yeni seri ayrımı olmaksızın tüm Galaxy Note7 sahiplerinin cihazlarını kapatmalarını ve Değişim Programı'na katılmalarını önemle talep ediyor.

Konuyla ilgili soru cevaplar da paylaşıldı

1. Galaxy Note7’mi kullanmaya devam edebilir miyim?
Değerli kullanıcılarımızın güvenliği bizim için çok önemlidir. Bu yüzden şu an Galaxy Note7 kullanıyorsanız, lütfen cihazınızı kapatınız ve güncellenmiş Değişim Programına katılınız.

2. Başka Samsung telefonları bu durumdan etkilendi mi?
Hayır, etkilenen cihazlar sadece Galaxy Note7’lerdir.

3. Ben daha önce Değişim Programı’na katılmıştım. Bana verilen yeni seri Galaxy Note7 ile şimdi tekrar değişim programına katılmam gerekiyor mu?
Evet, bu güncellenmiş Değişim Programı eski ve yeni seri tüm Galaxy Note7’leri kapsamaktadır. Bu yüzden siz değerli kullanıcılarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz.

4. Galaxy Note7’mi nasıl değiştirebilirim?
Güncellenmiş Galaxy Note7 Değişim Programına katılmak için Türkiye çapında 250 noktada bulunan Samsung Servis Merkezlerinden sizin için en uygun olanına giderek telefonunuzu başvurabilirisniz.

5. Galaxy S7 edge 32 GB almak için nereye gidebilirim?
Samsung Servis Merkezine giderek, Güncellenmiş Değişim Programına başvurmanızın ardından, tarafınıza SMS yoluyla iletilecek kod ile ülke çapında 163 noktada bulunan Samsung mağazalarından sizin için en uygun olanına giderek Galaxy S7 edge 32 GB cihazını alabilirsiniz. Lütfen T.C. kimlik numaranızı içeren belgenizi Samsung mağazasına giderken yanınıza almayı unutmayın.

6. Samsung Servis Merkezine Başvururken Nelere İhtiyacım Olacak?
Değişim Programı kapsamında Samsung Servis Merkezine başvururken, yanınıza (varsa) Galaxy Note7 telefon kılıfı ve ekran koruyucusu (aksesuar) fişinizi; T.C. kimlik numarasını içeren belgenizi ve ödemenin yapılmasını istediğiniz IBAN bilginizi alınız. Lütfen IBAN bilgisini doğru verdiğinizden emin olunuz. IBAN bilgisini bankanızı arayarak edinebilirsiniz.

7. Bu güncellenmiş Değişim Programı Türkiye’de kullanılan tüm Galaxy Note7’ler için geçerli midir?
Evet, Türkiye’de kullanılan tüm Galaxy Note7’ler güncellenmiş Değişim Programından yararlanabilir.

8. Değişim Programı’na katıldığımda bana vereceğiniz Galaxy S7 edge 32 GB ile yeniden Gear VR kampanyasından yararlanabilir miyim? 
Gear VR kampanyamız Galaxy Note7 satışları durdurulduğu için sona ermiştir. Değişim Programı yeni / ayrı bir kampanyaya dahil değildir.

9. Galaxy Note7 cihazımı daha önceki Değişim Programı sürecinde Samsung Yetkili Servis’ine verdim. Şimdi mobil operatörden aldığım tarifeli hat sözleşmesini iptal etmek istiyorum. Fakat operatör ile görüştüğüm zaman benden cihazı istiyorlar. Ne yapmalıyım? 
Bu konuda tüm mobil operatörler ile ortak bir çalışma yürütmekteyiz. Samsung olarak mobil operatörlere Galaxy Note7 telefonunuzu teslim aldığımıza dair bir dokumanı gönderip isteğiniz doğrultusunda tarifeli hat sözleşmesini mobil operatöre telefonunuzu geri vermeden iptal etmenizi sağlamaya çalışıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızı önümüzdeki birkaç gün içerisinde sonuçlandırmayı hedefliyoruz.

10. Galaxy Note7 cihazımı daha önceki Değişim Programı sürecinde Galaxy S7 Edge ile değiştirdim ve aradaki fiyat farkını aldım. Fakat şimdiki Değişim Programı’nda 600 TL’lik ödeme yapılıyor. Bundan ben de yararlanabilir miyim? 
Güncellenmiş Değişim Programı’ndan yararlanabilmek için elinizdeki Galaxy Note7 cihazını değiştirmeniz gerekmektedir. Daha önceden Galaxy Note7 telefonunu değiştiren kullanıcılarımız güncellenmiş Değişim Programı’ndan yararlanamazlar.


11. Galaxy Note7’imi alırken imzaladığım mobil operatör tarifeli hat sözleşmesini iptal etmek istiyorum. Fakat mobil operatörü sözleşmeyi iptal etmek için ücret istiyor. Ne yapmalıyım? 
Tüm mobil operatörler ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde tarifeli hat sözleşmenizi size hiçbir ek maliyet yansıtılmadan iptal edebileceksiniz. Bu konuda mağduriyet yaşarsanız lütfen Samsung Çağrı Merkezini 0850 222 0847 nolu telefondan arayınız.

12. Galaxy Note7’mi alırken yaptırdığım Kasko / sigorta bedeli para iadesi sırasında alabilecek miyim? 
Kasko / telefon sigortası için harcadığınız miktarı faturasıyla ve sigorta poliçesi ile belgelediğiniz taktirde, bu miktarı para iadesi talep ederken alabileceksiniz.

13. Daha detaylı bilgi edinmek için ne yapabilirim? 
Daha farklı sorularınız için Samsung Çağrı Merkezini 0850 222 0847 nolu telefondan arayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji