Samsung Galaxy Note 5 erken mi tanıtılacak?

Samsung Galaxy Note 5 yavaşça yılın en çok beklenen akıllı telefonlarından biri olmaya başladı. Birkaç ay içinde tanıtılması beklenen telefona ait bilgi ve söylentiler devam ediyor. En son söylentilerden biri ise Galaxy Note 5’in daha erken  bir tarihte t

Samsung Galaxy Note 5 erken mi tanıtılacak?

Samsung Galaxy Note 5 yavaşça yılın en çok beklenen akıllı telefonlarından biri olmaya başladı. Birkaç ay içinde tanıtılması beklenen telefona ait bilgi ve söylentiler devam ediyor. En son söylentilerden biri ise Galaxy Note 5’in daha erken  bir tarihte tanıtılacak olması üzerine oldu.

Tayvanlı kaynaklar, Note 5’in Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 6S/6S Plus'a karşı yarışta daha önde olmak amacıyla Ağustos ayında raflarda olabileceğini iddia ediyor. Daha önce gelen söylentilerde ise Galaxy Note 5’in temmuz ayında tanıtılacağı iddia edilmişti.

Yeni rapora göre, Samsung zaten Tayvanlı taşıyıcılar ile müzakerelere girmiş ve eğer bu doğruysa, büyük olasılıkla benzer görüşmeler tüm dünyada devam ediyor.

Samsung Galaxy Note 5, 5.7-inç QHD ekran, 4.100 mAh pil, USB Type-C konnektör, UFS 2.0 Flash depolama ve  dört çekirdekli Exynos 7422 işlemci paketi özellikleri ile bekleniyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler