Sakın bu siteleri kullanmayın!

Gelir İdaresi Başkanlığı , Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni internetten kredi kartı ile ödeyenler için önemli bir duyuru yaparak, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın duyurusuna şöyle denildi: "Başkanlığımızın sayfası taklit

Sakın bu siteleri kullanmayın!
Gelir İdaresi Başkanlığı , Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni internetten kredi kartı ile ödeyenler için önemli bir duyuru yaparak, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın duyurusuna şöyle denildi:
 
"Başkanlığımızın sayfası taklit edildi"
 
"İnternet Vergi Dairesi ekranlarını kullanarak Motorlu Taşıt Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme formu bulunduran, Başkanlığımız internet sayfası görüntülerinin taklit edildiği www.trafikcezaodemesi.com benzeri tüm adreslerin Başkanlığımızla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için İnternet Vergi Dairesi uygulamasına www.gib.gov.tr adresimizden ulaşmaları hususu önemle duyurulur. Mükelleflerimiz, Motorlu Taşıtlar Vergisine ilişkin ayrıntılı bilgi için Vergi İletişim Merkezine (VİMER - 444 0 189) başvurabilirler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler