PUBG’den yıl dönümüne özel hediyeler dağıtıyor!

İlk olarak 2016 yılında oyun severlerle buluşan PUBG oyunu kısa zamanda en çok oynanan oyunlar listesinde ilk sıralara gelmeyi başardı.

PUBG’den yıl dönümüne özel hediyeler dağıtıyor!

Adını her yerde duyduğunuz PUBG oyunu uçağın içinde başlayıp oyuncular uçaklardan istedikleri yerde atlamaları ve adanın belli yerlerine düşmeleri ile devam eder bulacakları silahlarla diğer oyuncuları öldürüp sağ kalan oyuncu olmak şarttır. Oyunun amacı bundan ibaret olsa da amacı gerçekleştirirken oyunda geçen zaman aksiyon ve heyecan dolu bir zamandır. Çoğu oyuncu 2016 dan beri bu aksiyonun tutkunu olmuştur. PUBG 3. Yıl dönümünde oyuncular için içinde dünyanın her yerinden olan topluluklar arasında düzenlenen yarışma ile tasarlanan M416 kaplaması kostüm ve paraşüt bulunduran 3. Yıldönümü hediye kutusunu oyuncuların belli bir süre ücretsiz alabilmesi için dükkana koydu. PUBG oyunu her yıl dönümünde tutkunlarını arttırmaya ve onlara sürpriz hediyeler vermeye devam edecektir. 

PUBG 4. YIL DÖNÜMÜNDE HEDİYE UC MU VERECEK?

Oyunun amacı her oyuncu da aynıdır. Diğer oyuncuları öldürerek kendilerini son sağ kalan oyuncu yapmak. Oyunu daha kapsamlı ve özellikli hale getirmek için oyun içinde diğer oyuncularla kendi oyuncunuz arasındaki farkı ortaya çıkarmak için kostüm, kask, zırh, çanta ve özel silah özelliklerine sahip olmak isteyebilirsiniz. Oyun içinde bu özelliklere sahip olmak için PUBG UC sahibi olmanız gerekir. Oyuncular tarafından sık sık kullanılan ucların bu yıldönümü hediyesi olacağı konuşulan ve tahmin edilen konulardandır. 

HEDİYE DIŞINDA UCLARA NASIL SAHİP OLUNABİLİR?

PUBG oyununda oyun parası yerine geçen oyuncuların gelişmesi için ihtiyaç duyulan ucların önemi fazladır. PUBG uc alma işlemi uc satan internet siteleri üzerinden kısa zamanda alınabilir PUBG uc kodu ile de hesabınıza kısa sürede geçirebilirsiniz. Son zamanlarda PUBG uc satın al işleminin en çok gerçekleştirildiği site olarak gamesatis.com sitesi öne çıkmaktadır. Uzun senelerdir oyun oynayan, oyun oynamaktan para kazanan oyuncular da uc almada gamesatis.com sitesini tercih ettiklerini dile getirmişlerdir. Gamesatis.com sitesinde PUBG uc fiyatları düzenlenirken her oyuncunun ulaşabileceği ideal fiyatlar olmasına önem verilmiştir. PUBG oyuncuları 4. Yıldönümü hediyelerini beklerlerken ihtiyaçları olan ucları gamesatis.com sitesinden güvenle alabilirler.

Pubg Mobile Uc En Uygun Fiyatlarla Gamesatis.com ‘da

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji