PUBG yeni güncelleme yayınladı! Royale Pass Season 5 çıktı

Mobil oyun dünyasının hit fenomeni, yeni yılı Royale Pass Season 5 ile selamlıyor. PUBG yeni güncelemesi yayınlandı.

PUBG yeni güncelleme yayınladı! Royale Pass Season 5 çıktı

Tencent Games ve PUBG Coporation, 2019'a PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS MOBILE (PUBG MOBILE) için hazırladıkları geniş bir içerik güncellemesiyle giriyor. App Store ve Google Play uygulama mağazalarında yer alan ücretsiz 0.10.5 güncellemesi, dünyanın en popüler Battle Royale oyununa yeni premium kostüm ve oyuncuların duygularını göstermelerini sağlayan emote'lar içeren Royale Pass Season 5 eklentilerini getiriyor.

Bugüne dek 200 milyondan fazla indirilen ve dünya genelinde (Çin hariç) 30 milyon anlık oyuncuya sahip olan PUBG MOBILE, çok sayıda oyuncusunu 2019 boyunca çeşitli sürprizlerle ödüllendirmeye devam edecek. Bugün duyurulan güncelleme ile oyuncular Erangel, Miramar ve Sanhok haritalarında MK47 adlı yeni silahı kullanabilecekler ve yoğun istek üzerine ayarlar menüsündeki klasik sesli komutları yeniden kullanabilecekler.

PUBG yeni güncelleme yayınladı! Royale Pass Season 5 çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji