Periscope Android Uygulaması Güncellendi

Bilmeyenler için uygulamanın takipçilere Twitter aracılığıyla duyuru yaparak akıllı telefonlardan canlı yayın yapma olanağı sunduğunu söyleyebiliriz. Aracın Android işletim sistemi için geliştirilen versiyonu güncellendi. Özellikle ortaya çıkan sorunların

Periscope Android Uygulaması Güncellendi
Bilmeyenler için uygulamanın takipçilere Twitter aracılığıyla duyuru yaparak akıllı telefonlardan canlı yayın yapma olanağı sunduğunu söyleyebiliriz. Aracın Android işletim sistemi için geliştirilen versiyonu güncellendi. Özellikle ortaya çıkan sorunların çözümüne odaklanıldığı görülüyor.
 
Güncelleme ile birlikte Twitter’da paylaşım sorunları, hesap oluşturma aşamasında ortaya çıkan problemler, “Save to Gallery” özelliğinde yaşanan sıkıntılar ve yayını ortadan kaldırma sorunları çözülmüş vaziyette. Yayın akışının performans ve stabilite anlamında iyileştirildiği ifade ediliyor.
 
İlk olarak iOS platformuna çıkan Periscope uygulaması büyük ilgi görüyor ve ünlü isimler de hayranlarına uygulama aracılığıyla küçük canlı yayınlar gerçekleştiriyor. Hatta alanında yetkin gazetecilerin de yoğun seçim gündeminde bu uygulamayı kullanarak politikacılar ile önemli röportajlar gerçekleştirdiğini sözlerimize ekleyelim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler