Özel mesaj dönemi kapanıyor!

Facebook'un aldığı son karar pek çok kullanıcıyı kızdıracağa benziyor; zira bu kez Facebook kullanıcıların en çok kullandığı özel mesajlaşma özelliğini Facebook uygulamasından kaldırmayı planlıyor.Kullanıcılar bunun yerine artık Facebook Messenger uygulam

Özel mesaj dönemi kapanıyor!

Facebook'un aldığı son karar pek çok kullanıcıyı kızdıracağa benziyor; zira bu kez Facebook kullanıcıların en çok kullandığı özel mesajlaşma özelliğini Facebook uygulamasından kaldırmayı planlıyor.

Kullanıcılar bunun yerine artık Facebook Messenger uygulamasını kurmak zorunda kalacak. Bu uygulamayı kullanmayanlar ise bu özellikten faydalanamayacak.

Facebook'un web tasarımında bu konuda bir değişikliğe gidilmezken, Android, Windows Phone ve iOS platformlarında çok yakında bu değişikliğe geçileceği düşünülüyor.

Facebook, bu hamleyle Facebook Messenger kullanımını artırmayı ve özel mesaj özelliğini ayrı bir mecra olarak sürmeyi düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler