Oturaklı seccade gördünüz mü?

Uzun zamandır bel fıtığı hastalığından dolayı her namaz kıldığında acılar çektiğini ve giderek ibadetini yerine getirmekte zorlandığını belirten Düz, "Bir yıllık araştırmadan sonra hidrolik oturaklı seccade planını hayata geçirdim" dedi. Kendisinin icadı

Oturaklı seccade gördünüz mü?

Uzun zamandır bel fıtığı hastalığından dolayı her namaz kıldığında acılar çektiğini ve giderek ibadetini yerine getirmekte zorlandığını belirten Düz, "Bir yıllık araştırmadan sonra hidrolik oturaklı seccade planını hayata geçirdim" dedi. Kendisinin icadı olan bu seccadeyle ibadetini acısız bir şekilde yapabildiğini belirten Düz, "Bir müddet sonra benim gibi ağrı içinde olup namazında niyazında zorlananlar için de bu seccadeyi üretmeye karar verdim. Patentini de aldım. Seccade özel bir süngerle destekleniyor. Bugüne kadar ki en ergonomik özelliğe sahip bisiklet selesinden oluşan oturak, elle de kişiye göre ayarlanabiliyor. Romatizma, bel fıtığı, varis, menüsküs gibi hastalığı olanlar oturaklı hidrolikli seccadeyle ibadetlerini acı sızı çekmeden yerine getirebilirler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji