Operatörler kontör dağıtıyor

Cep telefonu operatörleri arka arkaya kampanyalarla müşteri çekmeye çalışıyor. Vodafone'un geyikli kampanyasının ardından şimdi de Avea faturalı hat kullanıcıları için çok avantajlı bir kampanya başlattı. Avea faturalı hat aboneleri, yurt içinde nerede ol

Operatörler kontör dağıtıyor

Cep telefonu operatörleri arka arkaya kampanyalarla müşteri çekmeye çalışıyor. Vodafone'un geyikli kampanyasının ardından şimdi de Avea faturalı hat kullanıcıları için çok avantajlı bir kampanya başlattı.

 

Avea faturalı hat aboneleri, yurt içinde nerede olurlarsa olsunlar, Türkiye'deki tüm ev ve iş numaralarını 30 dakika ücretsiz arayabilecekler.

 

Abonelerin bu kampanyaya katılabilmesi için herhangi bir ek bir ücret ödemesi veya herhangi bir işlem gerçekleştirmesi gerekmiyor. Kullanıcılar otomatik olarak Nisan ayında tüm ev ve iş telefonları ile 30 dakikalık ücretsiz görüşme fırsatından yararlanacak.

 

Yeni kampanyaya ilişkin bir açıklama yapan Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, “Türk Telekom ve Avea sinerjisinin sonuçlarını görmeye başlıyoruz. Avea bu kampanya ile müşterilerine sunduğu avantajları farklı bir platforma taşıyarak, 19 milyonu aşkın ev ve iş numarasını ücretsiz aratıyor. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin hayatına değer katacak ve onların yaşamlarını kolaylaştıracak yenilikçi projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

VODAFONE'UN GEYİKLERİ DAKİKA DAĞITIYOR

 

Öte yandan Türkiye'deki birinci yılını kutlayan Vodafone da, 31 Mart tarihinden itibaren başladığı “Geyikli Kampanya” kapsamında abonelerine toplam bir milyar dakika konuşma süresi hediye ediyor.

 

Kullandığı tarifeden bağımsız olarak tüm aktif  Vodafone abonelerinin yararlanacağı kampanyaya katılmak için tek koşul, Vodafone'luların cep telefonlarını 30 Nisan'a kadar sürekli açık tutması. Vodafone, kampanya süresince her bir abonesine değişik tarihlerde ve saatlerde SMS gönderecek. Aboneler 1 saat içinde yanıt verdikleri her SMS için 30 dakika kazanarak diğer Vodafone'lularla ücretsiz sohbet etme imkanına sahip olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji