Onunda sonu Youtube gibi oldu

YouTube'un uzun süredir kapalı kalmasından sonra giderek popüler olan yerli video paylaşım sitelerinden biri olan Vidivodo.com da mahkeme kararı ile kapatıldı. Siteye erişimin engellenmesine neden olan videonun ne olduğu bilinmiyor. YouTube'un yabancı bir

Onunda sonu Youtube gibi oldu

YouTube'un uzun süredir kapalı kalmasından sonra giderek popüler olan yerli video paylaşım sitelerinden biri olan Vidivodo.com da mahkeme kararı ile kapatıldı. Siteye erişimin engellenmesine neden olan videonun ne olduğu bilinmiyor.

YouTube'un yabancı bir site olması ve iletişim kopukluğundan dolayı uzun süre kapalı kalmasını öne süren makamların, Vidivodo.com için nasıl bir açıklama yapacakları, şimdiden merak konusu oldu.

İşte kapatılan site.

Not: Türk Telekom'un DNS'leri üzerinden siteye girildiğinde bu mahkeme kararıyla karşılaşılıyor. Alternatif DNStercih edenler (OpenDNS gibi) , bu yasaktan etkilenmiyorlar.

Bu siteye girmek için bir diğer yol da "www" yazmadan, http://vidivodo.com yazarak giriş yapmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler