OnePlus 2'nin tüm yeni özellikleri

Mobil dünyasının yükselen devi OnePlus, ‘amiral gemisi katili’ olarak adlandırılan OnePlus One'ın devam modeli OnePlus 2’yi tanıttı. Günlerce iddialar ve sızıntılarıyla gündemden düşmeyen OnePlus 2 tasarım ve teknik özellikleri ile kullanıcılardan yoğun i

OnePlus 2'nin tüm yeni özellikleri

Mobil dünyasının yükselen devi OnePlus, ‘amiral gemisi katili’ olarak adlandırılan OnePlus One'ın devam modeli OnePlus 2’yi tanıttı. Günlerce iddialar ve sızıntılarıyla gündemden düşmeyen OnePlus 2 tasarım ve teknik özellikleri ile kullanıcılardan yoğun ilgi görüyor. Telefon birkaç gün önce tanıtılmasına rağmen 1 milyonun üzerinde davetiye aldı. 

OnePlus 2’de Magnezyum çerçevesi ve metal düğmeleri buna ek olarak USB Type-C girişi, Çift SIM kart ve LTE desteği,  parmak izi sensörü, Snapdragon 810, yüksek çözünürlüklü kamera, lazer sensör ve diğer donanımsal özellikleriyle ön planda. 

One Plus 2, 11 Ağustos’ta ilk olarak Çin’de satışa çıkacak. Telefon Çin’de 329$ (16GB) ve 389$’dan (64GB) kullanıcılarla buluşacak. OnePlus 2’nin Avrupa fiyatı ise 339€ve 399€ olarak açıklandı. 

Dilerseniz aşağıda ve diğer sayfalarda OnePlus 2’nin öne çıkan özelliklerine göz atabilirsiniz. 

1.USB Type C

Hızlı şarj ve hızlı veri aktarımı anlamına gelen USB Type C bağlantı teknolojisi, OnePlus 2’nin dikkat çeken özellikleri arasında. OnePlus 2’nin 3.300 mAh gibi hatırı sayılır bir pil gücüne sahip olduğunu da belirtelim.

1438087138_1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler