Önce meclisi sonra ise müteahhitleri...

‘Kızıl hackerlar’ olarak da bilinen bilgisayar korsan grubu Redhack, resmi twitter hesabından Türkiye Müteahhitler Birliği’nin veritabanını hackleyerek elde ettiği üye bilgilerini ve şifrelerini yayınladı.‘Sabahlar olmasın. Hadi beraber bir hack daha yapa

Önce meclisi sonra ise müteahhitleri...

‘Kızıl hackerlar’ olarak da bilinen bilgisayar korsan grubu Redhack, resmi twitter hesabından Türkiye Müteahhitler Birliği’nin veritabanını hackleyerek elde ettiği üye bilgilerini ve şifrelerini yayınladı.

‘Sabahlar olmasın. Hadi beraber bir hack daha yapalım. Türkiye Müteahhitler Odası.. http://tny.cz/af2f27c1  bu adrese girin ve uygulayIn  [:)]  ’ mesajını twitter’da paylaşan Redhack üye bilgilerini aşağıdaki notla birlikte verdi:

“Merhaba canlar,

Oncelikle http://www.tmb.org.tr/genel.php?ID=19 adresini aciyoruz. Sag ustte UYE GIRISI butonuna basarak listeden birini seciyoruz ve asagidaki listeden sifresini bularak kopyala yapistir yapiyoruz. Iste bu kadar  [;)]

Insaat yapmayi biliyorlar calmayi cirpmayi da iyi biliyorlar ama site yapmayi bilmiyorlar, vah vah..

Onlarin paralari milyonlari arkalarinda emperyalist haydurlari varsa halkinda REDHACK’i var!

Halk icin hack REDHACK

97′den bu yana..”

TBMM DE NASİBİNİ ALDI:

Redhack, bunun hemen öncesinde de TBMM’nin sitesi olan “www.tbmm.gov.tr” adresini hackledi.

AKP’li birçok belediye ile ilgili “ihale yolsuzluğu” belgelerini yayınladıktan sonra TBMM’nin sitesini hackleyen Redhack, Twitter’dan  şunları yazdı: “Belge yayinina cay molasi verelim Siz de TBMM’deki aciga bakin. O kadar yeni personele ragmen TBMM XSS acik kayniyor”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji