Office Starter 2010 olmayabilir

Gelen raporlara göre Microsoft, Office starter 2010′u OEM ortaklarına dağıtmayı sonlandırıyor. Office Starter 2010, Word ve Excel’in temel sürümlerini içeriyor ve reklam destekli olarak çalışıyor. Microsoft, Office’in bu kısıtlı sürümünü sunarak kullanıcı

Office Starter 2010 olmayabilir

Gelen raporlara göre Microsoft, Office starter 2010′u OEM ortaklarına dağıtmayı sonlandırıyor.

 

Office Starter 2010, Word ve Excel’in temel sürümlerini içeriyor ve reklam destekli olarak çalışıyor. Microsoft, Office’in bu kısıtlı sürümünü sunarak kullanıcıların onun tam sürümünü satın almasını bekliyordu. Ancak gelen haberlere göre Microsoft, OEM ortaklarına Office Starter 2010 yerine artık Office Web Apps’ı kullanmalarını söylüyor. Office Web Apps, Word, Excel, PowerPoint ve OneNote’un web tabanlı sürümlerinden oluşuyor.

Bu arada Microsoft, yakın bir zamanda Office 15′in beta sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Bu tarihin Temmuz ayı kadar yakın bir tarih olabileceği söyleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler