Nuri Alço'yu bitiren icat!

ABD'de Mike Abramson adlı kimya öğrencisi, içinde uyuşturucu madde bulunan içecekleri tespit edip uyarı veren bir çeşit bardak ve pipet icat etti.  Abramson'ın icadı bardak ve pipet, genellikle kurbanlarını bayıltarak tecavüz eden ya da soyan suçluların s

Nuri Alço'yu bitiren icat!
ABD'de Mike Abramson adlı kimya öğrencisi, içinde uyuşturucu madde bulunan içecekleri tespit edip uyarı veren bir çeşit bardak ve pipet icat etti. 
 
Abramson'ın icadı bardak ve pipet, genellikle kurbanlarını bayıltarak tecavüz eden ya da soyan suçluların sık sık başvurduğu ketamin, rohypnol ve GHB maddeleriyle tepkimeye girerek renk değiştiriyor.
 
İNTERNETTEN SATIŞ YAPACAK
"Son 3 yılda çevremdeki 4 kişi içkisine bu maddelerden karıştırılarak uyutuldu" diyen Abramson, DrinkSavvy (Güvenleİç) adlı internet sitesinden bardak ve pipet satışlarının önümüzdeki ay başlayacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji