Note 3'e akıllı kapak takviyesi geldi

Kablosuz internet, TV bağlantısı, aksesuar kullanımı ve NFC ile ödeme derken son olarak kablosuz şarj yaşamımıza girdi ve alıştığımız günlük kullanımlar arasındaki yerini aldı. İşte bu amacla güncellenen akıllı telefonlardan bazıları özel kapak terfisi al

Note 3'e akıllı kapak takviyesi geldi

Kablosuz internet, TV bağlantısı, aksesuar kullanımı ve NFC ile ödeme derken son olarak kablosuz şarj yaşamımıza girdi ve alıştığımız günlük kullanımlar arasındaki yerini aldı. İşte bu amacla güncellenen akıllı telefonlardan bazıları özel kapak terfisi alabiliyor. Samsung’un en iddialı telefonu ve phablet’i olan Note 3 en sonunda S-View Flip adı verilen özel kapak eklentisine kavuştu.

Aynı zamanda satılan en pahalı akıllı telefonlardan biri olan Galaxy Note 3 için geliştirilen Samsung S-Charger kapak sadece arka kısmı değiştirip kablosuz şarj imkanı veriyordu ama başka bir artısı yoktu. Yeni S-View Flip kapak ise hem arka kısımda kablosuz şarj özelliği ekliyor, hem de öndeki penceresiyle telefon ekranını kısmen görme ve önemli bilgileri elde etme imkanı tanıyor.

Resmi olarak Samsung tarafından satıldığı için fiyatı 70 dolar gibi yüksek bir değer. S-Charger kapaksa 40 dolar civarındaydı. Daha da kötüsü bu ürüne 70 dolar verdikten sonra ayrıca Qi uyumlu kablosuz şarj beşiği almak da gerekiyor. Bu ürünleri bulmak daha kolay. Samsung S-View Flip kapağın zaman içinde ucuzlaması beklenebilir çünkü önceki aksesuarlarda böyle bir durum yaşanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler