NOKİA'den fabrikalarını kapatıyor

 Nokia Corporation, stratejilerini keskinleştirmek ve hedeflerini yenilemeyi planlıyor.Şirket bu planın bir parçası olarak 2013 yılına kadar 10.000 kişiyi işten çıkarmayı düşünüyor. FABRİKALARINI KAPATACAKNokia Corporation aynı zamanda Almanya, Fransa ve

NOKİA'den fabrikalarını kapatıyor

 

Nokia Corporation, stratejilerini keskinleştirmek ve hedeflerini yenilemeyi planlıyor.Şirket bu planın bir parçası olarak 2013 yılına kadar 10.000 kişiyi işten çıkarmayı düşünüyor.

 

FABRİKALARINI KAPATACAK


Nokia Corporation aynı zamanda Almanya, Fransa ve Kanada'daki fabrikalarını kapatacağını açıkladı.

 

Şirket küresel çapta yapacağı işten çıkarmalar ile maliyetinin 3.0 milyar euro düşmesini bekliyor.

 

SATIŞ FİYATI 200 MİLYON EURO

 

Apple ve Samsung’la rekabette zor günler geçiren Nokia’nın Vertu için İsveçli yatırım şirketi EQT Partners ile anlaştığı belirtiliyor. ABD’li Bloomberg Haber Ajansı satış fiyatının 200 milyon euro civarında olacağını yazdı.

 

Ancak İngiliz Reuters Haber Ajansı, Vertu’yu Nokia bünyesinden koparmakta yaşanabilecek zorlukları göz önüne alarak anlaşmanın gerçekleşmeme ihtimali bulunduğunu yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler