Netflix'te yeni özellik yayınlandı! Şifre paylaşımına son

Önümüzdeki yıl şifre paylaşımı için abonelerden ek ücret talep edecek Netflix, önemli değişiklikten önce kullanıcılara kolaylık sağlayan yeni bir özelliği daha devreye aldı.

Netflix'te yeni özellik yayınlandı! Şifre paylaşımına son

Yaşanan abone kayıplarıyla çok önemli değişikliğe hazırlanan Netflix, önümüzdeki yıldan itibaren şifre paylaşımını ücretli yapacak. Diğer profiller için ek ücret talep edecek şirket, en azından kaybettiği müşterileri kazanmanın da alternatif yollarını arayacak.

Bir yandan uygun fiyatlı reklam katmanlı plan için çalışmalarını sürdüren Netflix, diğer yandan şifre paylaşımını engellemeden önce önemli bir özelliği daha devreye aldı. Daha önce Profil Aktarımı özelliği sunulurken, şimdi ise buna bir yenisi daha eklendi.

CİHAZLARI YÖNET ÖZELLİĞİ GELDİ
Netflix'te şifre paylaşmayı çoğu kişi sevmez. Ancak bazı eş veya dostlarımızın talebini geri çeviremediğimiz için hesaplarınız birkaç kişinin cihazında açılabiliyor. Netflix ise bu noktada ana hesap sahibine yardımcı olacak ''Cihazları Yönet'' özelliğini devreye aldı.

Adından da anlaşıldığı üzere Netflix'in yeni cihaz yönetimi özelliği, şifrenizi paylaştığınız kişileri yönetebilme kolaylığı sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji