NASA Sert Çıktı

ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), astronotların uzay uçuşlarına alkol alarak çıktıkları yönündeki iddiaların asılsız olduğunu, yapılan incelemede bu yönde kanıt bulunmadığını açıkladı.NASA Başkanı Michael Griffin, Aviation Week & Space Technology derg

NASA Sert Çıktı

ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), astronotların uzay uçuşlarına alkol alarak çıktıkları yönündeki iddiaların asılsız olduğunu, yapılan incelemede bu yönde kanıt bulunmadığını açıkladı.

NASA Başkanı Michael Griffin, Aviation Week & Space Technology dergisinin iddia ettiği gibi astronotların uçuşlara alkollü çıktığına dair hiçbir kanıt bulunmadığını söyledi.

Griffin, son 10 yıldaki tüm mekik uçuşlarının kontrol edildiğini ve bu mekiklerin mürettebatının uçuş sırasında sarhoş olduğuna dair bilgi edinmediklerini belirtti.

Aviation Week & Space Technology dergisi, geçen hafta NASA içinde yapılan bir soruşturma raporuna dayanarak web sitesinde verdiği haberde, astronotların uçuşa alkollü çıktıkları iddiasını gündeme getirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji