MSN'den telefon açılacak

Türk Telekom ve Microsoft'un ortak çalışmaları sonucunda çok yakın bir zamanda Windows Live Messenger aboneleri uygun fiyata sabit telefonları ve GSM numaralarını arayabilecekAbonelerin Windows Live üzerinden yapacakları tüm ev, iş ve GSM numaralarını ara

MSN'den telefon açılacak

Türk Telekom ve Microsoft'un ortak çalışmaları sonucunda çok yakın bir zamanda Windows Live Messenger aboneleri uygun fiyata sabit telefonları ve GSM numaralarını arayabilecek

Abonelerin Windows Live üzerinden yapacakları tüm ev, iş ve GSM numaralarını aramaları ev ya da iş yerinden arıyormuş gibi fiyatlandırılıcak.

Türk Telekom müşterilerinin internete bağlı bilgisayarlarından, Windows Live Messenger uygulaması üzerinden ev ya da işyeri telefonu tarifesi üzerinden hesaplanacak. Bu servisi kullanmak için gerekli olan abonelik de her iki şirket tarafından kullanıcıya ücretsiz olarak sunulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji