Mart 2023’e kadar seri üretime girecek

Çinli sözleşmeli üretici Pegatron bu cihazın ana tedarikçisi olması bekleniyor. Apple’ın XR kulaklığı, Nisan 2023’teki bir etkinlikte piyasaya sunulacak ve ilk tedarik çok sınırlı olacak.

Mart 2023’e kadar seri üretime girecek

Rapor, ilk yıldaki XR kulaklık için ilk tedarikin, önceki 2.5 milyon adetlik tahminlerden daha düşük olan 700.000 ila 800.000 adet arasında olacağını belirtiyor. Daha düşük tedarik değerleri, XR başlığını tedarikçiler için karlı hale getirmeyecek, ancak Pegatron ve diğerleri bu siparişleri yerine getirecek ve böylece gelecekteki AR/VR ürünleri için daha iyi konumlandırılabilecekler.

Apple, MX kulaklık projesiyle ilgili olduğuna inanılan Reality One adını zaten ticari marka haline getirdi. Önceki raporlar, Ocak 2023 duyurusunun ardından 2. çeyrekte ön siparişler ve Haziran ayındaki WWDC civarında açık satışlar önermişti. Uzun süredir söylentiler arasında yer alan karma gerçeklik gözlüğü yakında kullanıcılar le buluşacak.Açıkçası teknoloji devinin bu konuda biraz geciktiğini söyleyebiliriz ancak yine de yüksek ihtimalle oldukça ilgi ile karşılanacaktır. Bu kapsamda daha fazla raporun da yakında gelmesini bekleyebiliriz. Apple zira söz konusu ürün ile gündeme oturacak desek yanlış olmaz. Karma gerçeklik gözlüğü yakında seri üretime geçecek ve daha fazla rapor da ortaya çıkmaya başlayacak. Fiyat gibi detaylar da bu kapsamda kendini gösterecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji