İstediğinizi İzlemek İçin TV Başında Beklemenize Gerek Yok

TV izlemek için tüplü televizyonlar terk edilmeye başlandı. Bunların yerine LCD, plazma gibi modeller evlerdeki yerini alıyor. Bu değişiklik yanında artık TV boyutlarında da daha büyük olanları tercih ediliyor. Duvarların tamamını kaplayabilecek kadar büy

İstediğinizi İzlemek İçin TV Başında Beklemenize Gerek Yok

TV izlemek için tüplü televizyonlar terk edilmeye başlandı. Bunların yerine LCD, plazma gibi modeller evlerdeki yerini alıyor. Bu değişiklik yanında artık TV boyutlarında da daha büyük olanları tercih ediliyor. Duvarların tamamını kaplayabilecek kadar büyüklükte TV’ler evlerin salonlarında yerini alıyor. Bu televizyonlardaki görüntü kalitesinde de HD yada Full HD seçeneklerinin olması tercih ediliyor. Ancak unutulmaması gereken bir şey var. TV izlemek için artık sadece televizyona gerek yok. İnter sayesinde TV izleme tablet, akıllı telefon gibi mobil cihazlarınızla ve bilgisayarlarınız ile de yapılabiliyor. İşte D-smart TV paketlerini her yerde izleme fırsatını abonelerine vermek için d-smart blu paketini sunuyor. Bu paket ile her yerden TV izleme fırsatını bularak istediğiniz programları kaçırma olasılığını ortadan kaldırıyorsunuz.

TV programlarını izlemek amacı ile bazen işi gücü bırakırız. O gün yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünü izlemek için plan yapanlar, akşam gösterilecek olan filmi izleyebilmek için randevularını iptal eden, Avrupa Kupası mücadelesi olduğunda takımını izlemek için tüm işlerini bırakan pek çok kişi vardır. Ancak D-smart’ın getirdiği Blu yeniliği ile bütün bunlara gerek kalmıyor. Elbette TV ekranında istediğiniz programı izlemek gibi olmasa da bu paket sayesinde her yerde programı kaçırmadan izleme fırsatınız var. Üstelik bu kanalları HD kalitesinde izleyebilmeniz için seçenek de var. Aylık belli bir ücret ödeyerek siz de TV paketlerini istediğiniz anda izleme konforuna sahip olabilirsiniz. Artık TV keyfiniz her zaman yanınızda bulunuyor.  Kaliteli kanal seçeneklerini barındıran canlı TV, film ve spor paketlerine blu ile siz de abone olmak isterseniz hem blu ayrıntılarını hem de abonelik başlangıcınızı yeniabonelik.com üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Özel kanallarınız olsun ve onları her zaman mobil cihazdan yada bilgisayardan izleme olanağınız olsun isterseniz blu paketini kesinlikle incelemelisiniz. Hem avantajlı hem de her yerde izleyebileceğiniz özel kanallarınınız olmasını istiyorsanız D-smart size çözüm üretiyor. TV paketleri yanında internet paketlerini de kesinlikle gözden geçirmenizde yarar var. Çünkü bu paketler ile TV hizmetlerine daha avantajlı abone olma fırsatınız olduğu gibi hatta interneti D-smart’a taşırsanız 2 yıl ücretsiz Tv hizmeti bile alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler