İşte karşınızda Galaxy S6!

Galaxy S6'nın kavisli ekranlı modeli olarak öne çıkan Galaxy S6 Edge'in Galaxy S6'dan tek farkı ekran yapısı olacak. Yani kavisli ekranı dışında iki cihazın donanımsal özellikleri birbirleriyle aynı...Paylaşılan fotoğraflara dikkatlice bakıldığında Galaxy

İşte karşınızda Galaxy S6!

Galaxy S6'nın kavisli ekranlı modeli olarak öne çıkan Galaxy S6 Edge'in Galaxy S6'dan tek farkı ekran yapısı olacak. Yani kavisli ekranı dışında iki cihazın donanımsal özellikleri birbirleriyle aynı...

Paylaşılan fotoğraflara dikkatlice bakıldığında Galaxy S6 Edge'in metal bir ana kasa ve plastik arka kapak ile geldiği dikkat çekiyor. Yan kenarları ince olduğu için MicroSD ya da SIM kart girişi olmayan Galaxy S6 Edge'in arka kapağı muhtemelen açılabilecek.

5.4 inç'lik geniş bir ekrana sahip olacağı sanılan cihazın ekranı Corning Gorilla Glass 4 teknolojisi sayesinde çizik ve kırılmalara karşı dayanıklı olacak. 

 

0so0x_1425209908_2162.jpg

3 GB RAM, 32 GB depolama ve 128 GB kadar MicroSD kart desteği sunacak Galaxy S6 Edge, Exynos 7 Octa işlemciye sahip olacak. Cihazın arka yüzünde 20, ön yüzünde ise 5 megapiksel dahili kamera yer alacağı sanılıyor.    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler