iPhone'da batarya ömrünü uzatmanın 3 önemli yolu

Amerika merkezli teknoloji devi Apple'ın ürünleri iPhone'larda kullanıcıların en büyük sorunlarından biri batarya ömrü oluyor.Piyasadaki tüm akıllı telefonlarda yaşanan bu batarya ömrü konusunda özellikle iPhone'larda batarya ömrünü uzatmanın 3 önemli yol

iPhone'da batarya ömrünü uzatmanın 3 önemli yolu

Amerika merkezli teknoloji devi Apple'ın ürünleri iPhone'larda kullanıcıların en büyük sorunlarından biri batarya ömrü oluyor.

Piyasadaki tüm akıllı telefonlarda yaşanan bu batarya ömrü konusunda özellikle iPhone'larda batarya ömrünü uzatmanın 3 önemli yolu bulundu. Daha önce söylenen, "ekran parlaklığını kıs, hücresel veriyi kapat" gibi yöntemlerin aksine daha noktasal atışlar yaparak batarya ömrünü uzatabiliyorsunuz.

2 NOKTASAL ÖZELLİK

Öncelikle Ayarlar sekmesinden, Erişilebilirlik'e giriyorsunuz. Erişilebilirlik seçeneğinde bulunan Kontrastı Artır'a girerek Saydamlığı Azalt'ı açık hale getiriyorsunuz. Ardından aynı menüde bulunan Beyaz Noktayı Azalt seçeneğini de açıyorsunuz.

iphone_9653.jpg

NANO SIM KARTIN ÖNEMİ

iPhone'larda batarya ömrünü uzatmanın bir diğer önemli yolu ise, telefonda kullanılan SIM karttan geçiyor. Bilindiği gibi iPhone'larda nano SIM kartlar kullanılıyor. Ancak birçok kullanıcı orjinal nano SIM kart yerine kesme SIM kartlar kullanıyor. Bu kesme SIM kartlar telefonlara başta batarya ömrü olmak üzere birçok konuda zarar veriyor.

Bu yüzden başta Apple yetkilileri olmak üzere bu konuda tüm uzmanlar, orjinal nano SIM kartları öneriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji