iPhone 6’ya Galaxy S6’yla cevap

Akıllı telefon sektörünün en büyük iki oyuncusu Apple ve Samsung arasında süren büyük yarış biteceğe benzemiyor.Apple’ın, geçtiğimiz Eylül ayında satışa sunduğu iPhone 6 ve iPhone 6 plus modelleriyle satışlarını belirgin bir seviyede artırmasına Güney Kor

iPhone 6’ya Galaxy S6’yla cevap

Akıllı telefon sektörünün en büyük iki oyuncusu Apple ve Samsung arasında süren büyük yarış biteceğe benzemiyor.

Apple’ın, geçtiğimiz Eylül ayında satışa sunduğu iPhone 6 ve iPhone 6 plus modelleriyle satışlarını belirgin bir seviyede artırmasına Güney Koreli teknoloji devi Samsung’dan cevap geliyor. Firmanın, iPhone 6’ya Galaxy S6 ile karşılık vereceği öğrenildi.

Normalde, Apple gibi yılda bir tane akıllı telefon yapan Samsung’un, Apple’ın, yeni iPhone 6 ve 6 plus ile elde ettiği başarıyı baltalamak için 4- 5 ay daha beklemek istemediği için Galaxy S6’nın üüretimini erkene aldı. Geçtiğimiz nisan ayında Galaxy S5’i piyasaya süren Samsung, iPhone 6’ya da önümüzdeki ay satışa sunmayı planladığı Galaxy S6 ile karşılık verecek. Kore’de yayın yapan Chosun Biz’in haberine göre, Samsung’un 6-9 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Tüketici Elektroniği fuarında tanıtacağı Galaxy S6’nın gövdesinin yarısı metal olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler