iPhone 6S ne zaman piyasaya çıkıyor?

Apple ve yeni iOS cihazlarla ilgili birçok rapor (sanayi kaynağı, analist öngörüleri vs...) yayınlandı. Bazıları abartılı iddialarda bulundu. Genel olarak raporlara bakarsak Apple'ın hep bir sorunla karşı karşıya olduğunu belirtiyorlardı. Üretim ve verim

iPhone 6S ne zaman piyasaya çıkıyor?

Apple ve yeni iOS cihazlarla ilgili birçok rapor (sanayi kaynağı, analist öngörüleri vs...) yayınlandı. Bazıları abartılı iddialarda bulundu. Genel olarak raporlara bakarsak Apple'ın hep bir sorunla karşı karşıya olduğunu belirtiyorlardı. Üretim ve verim konuları birçok defa gündeme gelmiştir.

Şimdi yepyeni bir rapor Apple tarihinde ilk defa olumlu detaylar barındırıyor. İşler beklenenden daha iyi durumda ve Apple oldukça memnun. Detaylar için aşağılara inelim, bakalım neler varmış?

Stratejik değişiklik

Tedarik zincirine dayandırılan (UDN.com) yeni rapor göre iPhone 6S ve iPhone 6S Plus için üretimdeki verim oranları gayet iyi. Apple, yeni iPhone serisini Ağustos'ta çıkarmayı planlıyor. Oldukça ilginç, fakat farklı kaynaklardan da (Ve birkaç analistte) ağustos ayını işaret eden bazı iddialar gelmişti.

Galaxy Note 5'in de temmuz ayında çıkacağına dair bir takım dedikodular var. Acaba Apple'ın ağustos çıkarması Samsung'a karşı olabilir mi? Cevap vermek zor. Eğer rapordakiler doğruysa Cupertino'lu şirket kitlesel bileşenleri arttırdığı ve daha yüksek satış yapmak istediği ortaya çıkıyor.

Apple'ın iPhone 6S ve 6S Plus'ı daha erken satışa sunacağına pek katılmıyorum. İmkansız değil, ama çok zor. Hadi donanım hazır olsa bile yazılım hazır olmayabilir. Apple genellikle iOS gelişimi ve tweak'ler için WWDC'den sonra gelecek geri bildirimlerden bir hayli yararlanıyor. WWDC 8-12 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. 1 aylık test ile iOS 9'un yetişeceğini sanmam. iPhone 6S'i geleneksel olarak eylül ayındaki tanıtımda görürürüz.

Sizin bu konudaki görüşleriniz nedir? Sizce iPhone'un daha erken çıkması söz konusu olabilir mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji