iPhone 6'larda kamera sorunu

Akıllı telefon dünyasında yılın ürünü olarak gösterilen iPhone 6 ve iPhone 6 Plus başarıları ile gündeme geldiği kadar yaşadığı sorunlarla da kullanıcılarını bir hayli üzüyor. Özellikle Apple'ın ilk Phablet modeli olan iPhone 6 Plus'ta neredeyse her hafta

iPhone 6'larda kamera sorunu

Akıllı telefon dünyasında yılın ürünü olarak gösterilen iPhone 6 ve iPhone 6 Plus başarıları ile gündeme geldiği kadar yaşadığı sorunlarla da kullanıcılarını bir hayli üzüyor. Özellikle Apple'ın ilk Phablet modeli olan iPhone 6 Plus'ta neredeyse her hafta yeni bir sorun ortaya çıkıyor. iPhone 6 Plus İlk olarak meşhur bükülme #bendgate skandalı yaşandı. Daha sonra 128 GB'lık versiyonlarında depolama sorunları yaşandı. Şimdi ise iPhone 6 Plus'un kamerasında problem çıktı. Bir çok kullanıcı yaşadı kamera sorununa çözüm arıyor.

APPLE iPHONE 6 PLUS'DAKİ KAMERA SORUNUNU ÇÖZEMEDİ


iPhone 6 Plus'daki kamera sorununun tam olarak ne olduğu bilinmiyor. Kameradaki problem ise şöyle, Kamera odaklanamıyor ve dalgalı çekim yapıyor. Sanki filmlerde eski anılar hatırlanırken oluşan dalgalanma efekti gibi. Apple destek forumundaki konuya bakarsak herhangi bir çözüm yolu yok. Hard reset, Restore etmek filan herhangi bir çözüm işe yaramamış. Donanımsal bir arıza olduğu belirtiliyor. Konu içinde yazan tüketicilerin belirttiğine göre bu durum sadece video kaydıyla sınırlı değil, temelde kamera artık yararsız bir duruma geliyor.

Apple büyük olasılıkla bu sorunun farkında ve kamera problemini çeken bazı iPhone 6 Plus sahipleri Apple Store'da değişim yaptığını belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler