iOS 7.1.1 Güncellemesi Yayımlandı

Apple, iPhone, iPad ve iPod Touch için iOS 7.1.1 güncellemesini yayımladı. Bu güncelleme ile sistemde yaşanan küçük sorunlar ve güvenlik açıkları düzeltiliyor.Geçtiğimiz günlerde Apple'ın iOS 7.1.1 güncellemesini çok yakında yayımlayabileceğini ve bu günc

iOS 7.1.1 Güncellemesi Yayımlandı

Apple, iPhone, iPad ve iPod Touch için iOS 7.1.1 güncellemesini yayımladı. Bu güncelleme ile sistemde yaşanan küçük sorunlar ve güvenlik açıkları düzeltiliyor.

Geçtiğimiz günlerde Apple'ın iOS 7.1.1 güncellemesini çok yakında yayımlayabileceğini ve bu güncelleme ile sistemde yaşanan küçük çaplı sorunların giderilebileceğini aktarmıştık. Apple tahmin ettiğimiz gibi iOS 7.1.1 güncellemesini geçtiğimiz dakikalarda yayımladı.

iPhone, iPad ve iPod Touch için yayımlanan iOS 7.1.1 güncellemesi ile daha önce de belirttiğimiz gibi küçük çaplı sorunlar ve güvenlik açıkları gideriliyor.

"Bu güncelleme aşağıdakiler de dahil olmak üzere iyileştirmeler, hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri içerir:

Touch ID parmak izi tanımayla ilgili ek iyileştirmeler

Klavye yanıt verebilirliğini etkileyen bir hatayı düzeltir

VoiceOver etkinken Bluetooth klavyelerin kullanılmasıyla ilgili bir sorunu düzeltir"

iOS 7.1.1 güncellemesini yüklemek için iCihazınızdan Ayalar>Genel>Yazılım Güncelleme bölüme girip, güncellemeyi denetlemeniz yeterli olacaktır. Cihazınızın daha stabil ve güvenli olması için bu güncellemeyi yüklemenizi öneriyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler