Instagram değişiyor! Ana sayfası değişecek

Popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram, bir yeniliğe daha imza attı. Kullanıcılar artık, ana sayfadaki hikayeler bölümünü çift katlı görecek. Henüz Türkiye'de kullanımda olmayan bu özelliğin, yakında kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Instagram değişiyor! Ana sayfası değişecek

Sosyal medya platformu Instagram, ekibi hikayeler üzerine yeni bir çalışma yaptı. Bazı Instagram kullanıcıları, akışlarında çift katlı hikayeler listesi görmeye başladı.

CHIP'in haberine göre arayüzde bir sorun olmaması halinde kısa bir süre içerisinde tüm kullanıcıların bu yeniliği kullanması bekleniyor.

2010 yılından beri hizmet veren sosyal medya uygulaması Instagram, zaman zaman yeni özellikleri ile kullanıcıları sevindiriyor.

AYNI ANDA DAHA FAZLA HİKAYE GÖRÜLECEK

Bu yeni özellik, normalde tek bir şerit halinde yer alan hikaye akışını çift katlı şekilde sunuyor. Böylece aynı anda çok daha fazla hikayeyi ekranda görülebilecek.

Bu özellik şu an için Türkiye'deki tüm kullanıcılarda aktif olarak kullanılmıyor. Bazı kullanıcılarda denenerek test süreçleri devam ediyor. Arayüzde bir sorun olmaması halinde ilerleyen günlerde herkes tarafından kullanılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler