Instagram çöktü mü? Instagram'da erişim sorunu

Instagram'da yaşanan erişim sorunu çöktü mü sorularını beraberinde getirdi.

Instagram çöktü mü? Instagram'da erişim sorunu

2 Kasım Perşembe sabahından itibaren Instagram'a erişim sorunları yaşanıyor. Akşam saat 16.40 itibarıyla, bu erişim sorunlarını deneyimlediğini belirten kullanıcıların sayısı arttı.

Başlangıçta yalnızca mobil uygulama kullanıcıları etkilenirken, ilerleyen saatlerde web sitesine erişimde de sorunlar yaşanmaya başladı. Web sitesinde "sayfaya erişilemiyor" ibaresi görülmeye başlandı.

Ayrıca, Instagram'a bağlı olan Threads adlı sosyal medya uygulamasına da erişim sorunları olduğu rapor edildi. Instagram'ın rakibi olarak tanıtılan Threads uygulamasının da bu sorunlardan etkilendiği ifade edildi.

Bu tür sorunlar genellikle teknik aksaklıklardan kaynaklanır ve genellikle platformun teknik ekibi tarafından çözülür. Kullanıcılar, Instagram'ın sorunu gidermek için çaba harcadığına dair güncellemeleri bekleyebilirler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler