İndirmeden önce iki kere düşünün

Şimdilik pek çok kullanıcı güncellemeyi sorunsuzca çalıştırabiliyor ancak bazı kullanıcılar bu kadar şanslı değil. İnternette dile gelmeye başlayan sorunlara göre, iOS 7 .1.2'nin yüklenmesinde bile sorun çıkabiliyor. Bazı kullanıcılarda indirme işlemi hiç

İndirmeden önce iki kere düşünün

Şimdilik pek çok kullanıcı güncellemeyi sorunsuzca çalıştırabiliyor ancak bazı kullanıcılar bu kadar şanslı değil. İnternette dile gelmeye başlayan sorunlara göre, iOS 7 .1.2'nin yüklenmesinde bile sorun çıkabiliyor.
 
Bazı kullanıcılarda indirme işlemi hiç başlamazken bazı kullanıcılarda başlayan indirme  donuyor ve sona ermiyor. Ne yazık ki bu durumda yapılabilecek tek çözüm kalıyor, telefona "hard reset" atmak.
 
Dolayısıyla, iOS kullanıcıları, 7.1.2 güncellemesini yüklemeden önce telefonlarındaki özel verilerin yedeğini almazlarsa, veri kaybı yaşayabilirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji