Herkes bu telefonun peşinden koşacak

Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone'un ekranının mevcut iPhone'lara kıyasla daha geniş olacağı neredeyse kesin gibi.iTechNow ise iPhone'la ilgili çıkan haberlerden derlediği bilgilerle cihazın iskeletini ortaya çıkardı. Çok daha ince ve geniş bi

Herkes bu telefonun peşinden koşacak

Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone'un ekranının mevcut iPhone'lara kıyasla daha geniş olacağı neredeyse kesin gibi.

iTechNow ise iPhone'la ilgili çıkan haberlerden derlediği bilgilerle cihazın iskeletini ortaya çıkardı. Çok daha ince ve geniş bir ekranı bulunan iPhone'ların 4.7 veya 5.7 inç'lik bir ekrana sahip olması beklenirken, ince tasarımı da dikkatlerden kaçmıyor. Ekranının genişliği sebebiyle de kullanıcıların tek elle tutmasının mümkün olmayacağı belirtiliyor. Apple'ın A8 işlemcisini kullanan cihazda 3 GB RAM bulunması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji