Halk otobüslerinde internet dönemi

 Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnafı Odası, Abidin Paşa-Batıkent ve Altınpark-Çankaya hatlarında hizmet veren özel halk otobüslerinde kablosuz internet erişim uygulamasının başlatıldığını, yolcuların memnuniyetine göre bu uygulamanın tüm hatlara y

Halk otobüslerinde internet dönemi

 

Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnafı Odası, Abidin Paşa-Batıkent ve Altınpark-Çankaya hatlarında hizmet veren özel halk otobüslerinde kablosuz internet erişim uygulamasının başlatıldığını, yolcuların memnuniyetine göre bu uygulamanın tüm hatlara yaygınlaştırılacağını bildirdi.
 
Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnafı Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Ankara halkına hizmet veren 200 adet mavi özel halk otobüsünün yüzde 85'inin yenilendiği ve tamamında uydu takip ve kamera sisteminin bulunduğu belirtildi.
 
Abidin Paşa-Batıkent ve Altınpark-Çankaya hatlarında hizmet veren özel halk otobüslerinde kablosuz internet erişim uygulamasının başlatıldığı ifade edilen açıklamada, yolcuların memnuniyetine göre bu uygulamanın tüm hatlara yaygınlaştırılacağı kaydedildi.
 
Ayrıca, Ankara Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve EGO Genel Müdürlüğü ile araçlarda çalışan personellere 4-7 Şubat tarihlerinde ''Güvenli Sürüşte Temel Kurallar'' ve ''Güvenli Sürüşte Toplu Taşım Otobüs Şoförlerinin Sorumluluğu'' konula

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler