Hacca gidenlere HacKart!

Türk Telekom, Suudi Arabistan Telekom şirketine ait Al Jawal GSM operatörüyle Türk Hacı adayları için Hac ve Umre ziyaretlerinde kullanabilecekleri kontörlü telefon kartı HacKart'ı çıkardı. Türk Telekom'dan gelen açıklamaya göre, HacKart uygulamasıyla, Tü

Hacca gidenlere HacKart!
Türk Telekom, Suudi Arabistan Telekom şirketine ait Al Jawal GSM operatörüyle Türk Hacı adayları için Hac ve Umre ziyaretlerinde kullanabilecekleri kontörlü telefon kartı HacKart'ı çıkardı.

Türk Telekom'dan gelen açıklamaya göre, HacKart uygulamasıyla, Türk Hacı ve Umre ziyaretçilerine Suudi Arabistan'da kullanmaları için Suudi Telekom GSM operatörü Al-Jawal firmasına ait kontörlü kartlar sağlanacak.
Hizmetten yararlanmak isteyen tüketicilere teslim edilecek olan bu kartlar içinde, 40 kontör bulunacak ve Suudi Arabistan'a gittiklerinde kullanıma açılacak. Başlangıçta verilen kontör miktarı bitince Suudi Arabistan'daki bayilerden ilave kontör satın alınabilecek ve kontör yükleme işlemi Türkçe menülerle sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler