Görülmemiş olay! iPhone'unu alan annesine korkunç plan...

ABD'nin Colorado eyaletinde yaşanan olayda, 12 yaşındaki bir genç kız  iPhone'nunu alan annesini çamaşır suyu ile öldürmeye çalışmakla suçlandı. Annesine kahvaltı hazırlayan genç kız, mikserden geçirdiği meyve smoothie'sinin içine çamaşur suyu kattı. Anne

Görülmemiş olay! iPhone'unu alan annesine korkunç plan...

ABD'nin Colorado eyaletinde yaşanan olayda, 12 yaşındaki bir genç kız  iPhone'nunu alan annesini çamaşır suyu ile öldürmeye çalışmakla suçlandı. Annesine kahvaltı hazırlayan genç kız, mikserden geçirdiği meyve smoothie'sinin içine çamaşur suyu kattı. 
Anne, içecekteki garip kokuyu fark etti ancak kızının bardağı yeni yıkadığını ve iyi durulamadığını düşünüp içeceği içti. Zehirlenen anne, yerel hastanede tedavi edilip taburcu oldu.

4 gün sonra, genç kız annesinin odasındaki sürahiye çamaşır suyu kattı. Anne, tekrardan çamaşır suyu kokusunu fark edince, kızı ile yüzleşti ve kızının iPhone'nunu aldığı için kendisini öldürmeye çalıştığını öğrendi.

Anne kızını polise şikayet etti. Kız aleyhinde deliller toplandı ve annesini öldürmeye çalışan genç kız ıslahevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler