Google değil Google Chrome

Google yetkililerinin arama motorunun resmi bloğundan yaptıkları açıklamaya göre, Windows kullanıcılarının yararlanabileceği yeni tarayıcının Beta versiyonu deneme amaçlı olarak kullanılacak. Yetkililer, 100'den fazla ülkede başlatılacak deneme versiyonu

Google değil Google Chrome

Google yetkililerinin arama motorunun resmi bloğundan yaptıkları açıklamaya göre, Windows kullanıcılarının yararlanabileceği yeni tarayıcının Beta versiyonu deneme amaçlı olarak kullanılacak.


Yetkililer, 100'den fazla ülkede başlatılacak deneme versiyonu ile bu konuda daha geniş bir tartışma açmayı hedeflediklerini söyledi.
Arama motorunun yöneticileri, "İhtiyacımız olan sadece bir tarayıcı değil, aynı zamanda web sayfaları ve uygulamalar için de modern bir platform. Yapmaya çalıştığımız da bu" ifadesini kullandı.


"Google Chrome" daha iyi bir hız ve yanıt verme kapasitesiyle ve "dolandırıcı sitelere" karşı da daha güçlü bir güvenlikle hizmet vermeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler