Gangnam Style YouTube'un sayacını bozdu

Ülkemizde de çıktığı ilk günden itibaren gündem olan, dansını yapmaya çalışırken türlü hallere düştüğümüz,

Gangnam Style YouTube'un sayacını bozdu

Ülkemizde de çıktığı ilk günden itibaren gündem olan, dansını yapmaya çalışırken türlü hallere düştüğümüz, düğünlerde eşliğinde halay bile çektiğimiz PSY müzik grubunun çıkardığı Gangnam Style adlı video izlenmelere doyamadı. O kadar çok izlenildi ki artık Youtube’da klibin ne kadar izlenildiğini gösteren kısım, ondalık sayıların virgülden sonra sonsuzluğa uzanan bölümü gibi oldu.

İzlenme sayısını basamaklara ayıran noktaların yok olmasından dolayı artık videoyu ne kadar kişinin izlediği tam olarak bilinemiyor. Site yetkililerinin açıklaması, Youtube için hazırlanan programda bir videonun bu kadar izlenebileceği ihtimalini zamanında düşünmediklerinden, izlenme sayısını basamaklara ayıran bu noktaların kendi kendilerine kaybolduğu, bir yerde kendilerini imha ettiği yönünde.

gamgam.webp

Basamakları ayıran noktaları isyana getiren bu videoda izlenme sayısının basamaklara ayrılmış hali normalde aşağıdaki gibi gözükmeliydi:

gamgam2.webp

Şu anda basamakları ayıran noktalar olmadan bu şekilde görünüyor:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler