Galaxy S6'nın RAM sorununu çözümü

Samsung, Galaxy S6 ve S6 Edge'de ortaya çıkan bu can sıkıcı sorun için çalışmaya başladı bile!Samsung'un en yeni cihazlarından Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, yeni üst düzey kalitedeki tasarımları ve güçlü donanımlarıyla başarılı cihazlar. Ancak bu iki telef

Galaxy S6'nın RAM sorununu çözümü

Samsung, Galaxy S6 ve S6 Edge'de ortaya çıkan bu can sıkıcı sorun için çalışmaya başladı bile!

Samsung'un en yeni cihazlarından Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, yeni üst düzey kalitedeki tasarımları ve güçlü donanımlarıyla başarılı cihazlar. Ancak bu iki telefonun RAM yönetimindeki bir hata nedeniyle performans sorunları yaşadığı ortaya çıktı.

Chip.com.tr'nin haberine göre Galaxy S6 ve S6 Edge'in her ikisi de 3GB RAM ile geliyor, yani sorun RAM miktarında değil. Ancak RAM'in hızla dolması, bazı uygulamaların kapanmaya zorlanmasıyla sonuçlanıyor. Android'li telefonlarda kullandığınız uygulamalar, RAM'de saklanırken kullanmadıklarınız, RAM'den kaldırılır, ancak görünüşe göre Galaxy S6 ve S6 Edge, RAM'i temizlemekle ilgili sorunlar yaşıyor.

Sorunun farkında olduğunu açıklayan Samsung, onu ortadan kaldıracak birkaç "mikro-güncelleme" üzerinde çalıştığını söyledi. Samsung Mobile İngiltere'nin Facebook'ta paylaştığı gönderiye göre bu güncellemeler, yayınlanmaya başlanmış durumda. Güncellemelerin telefonunuza gelip gelmediğini Ayarlar > Cihaz hakkında > Yazılım güncellemesi > Şimdi güncelle yolunu izleyerek kontrol edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji