Galaxy S6'da ön yüklü uygulamaları kaldırılabilecek

Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinde yer verdiği TouchWiz arayüzünü optimizasyon çalışmalarıyla daha verimli ve sade hale getirdi. Güney Koreli firma bununla yetinmeyip telefonlarda ön yüklü gelen uygulamaların da sistemden silinmesinin önünü

Galaxy S6'da ön yüklü uygulamaları kaldırılabilecek

Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinde yer verdiği TouchWiz arayüzünü optimizasyon çalışmalarıyla daha verimli ve sade hale getirdi. Güney Koreli firma bununla yetinmeyip telefonlarda ön yüklü gelen uygulamaların da sistemden silinmesinin önünü açtığını görüyoruz.

XDA Geliştiriciler forumunda elinde Galaxy S6 Edge olduğu bilgisini veren bir kullanıcı gelen soru üzerine Galaxy S6 Edge’de kaldırılabilecek uygulamaların listesini yayınladı. Bir önceki nesil TouchWiz’e göre sade görünümlü bir yapıda olan arayüzde Google uygulamalarının (daha önce de silinebiliryordu) yanı sıra Samsung’a (daha önce korumalıydı) ve Microsoft’a ait ön yüklü gelen birçok uygulama sistemden silinebilecek. Bu sayede bellek üzerindeki yük hafifletilebilecek.

Alt bölümdeki görüntülerde Galaxy S6 Edge’de kullanıcıların silebileceği uygulamalara göz atabilirsiniz. 

1427004429_1.jpg

1427004435_2.jpg

1427004442_3.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler