Galaxy S6 ve S6 Edge yanyana

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, uzun bir süredir yeni üst seviye akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge üzerinde çalışıyor.

Galaxy S6 ve S6 Edge yanyana

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, uzun bir süredir yeni üst seviye akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge üzerinde çalışıyor. Son olarak gelen bilgilere göre Samsung, bu cihazların tanıtımını 1 Mart'ta gerçekleştirecek. Bu tarih yaklaştıkça bu cihazlar hakkında sızıntılar da gelmeye devam ediyor.

Son olarak geçtiğimiz gün Galaxy S6'nın tasarım çizgilerini gösteren bazı görüntüler ortaya çıkmıştı. Bugün iseGalaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, Güney Kore'de yanlışlıkla bir alışveriş sitesinde yan yana görüntülendi.

Bu internet sitesi yaptıkları hatayı kısa sürede fark edip, görüntüyü yayından kaldırsa da görüntü çoktan internette yayıldı bile. İşte o görüntü;

galaxy-s6-ve-s6.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler