Galaxy S6 ve Edge'in fiyatları

Resmi duyuru öncesinde şimdi de Galaxy S6 ve onun kavisli ekranlı ayrı bir modelinin olması beklenen Galaxy S Edge'in fiyatları ile depolama seçenekleri hakkında bilgiler geldi.AndroidPit sitesinin güvenilir kaynaklara dayandırdığı bilgilere bakılırsa, Ga

Galaxy S6 ve Edge'in fiyatları

Resmi duyuru öncesinde şimdi de Galaxy S6 ve onun kavisli ekranlı ayrı bir modelinin olması beklenen Galaxy S Edge'in fiyatları ile depolama seçenekleri hakkında bilgiler geldi.

AndroidPit sitesinin güvenilir kaynaklara dayandırdığı bilgilere bakılırsa, Galaxy S6'nın Avrupa'da 32, 64 ve 128GB olmak üzere 3 farklı hafıza seçeneğiyle kullanıcılara sunulması planlanıyor.Fiyatlar da bu modellere göre sırasıyla 749, 849 ve 949 euro olarak belirtilmiş. Yani buradan TL'ye çevirirsek en ucuz Galaxy S6'nın fiyatı 2 bin 45 TL'ye denk geliyor. Tahminlerimize göre S6'nın Türkiye fiyatı biraz daha yüksek olacaktır. Galaxy S5, geçtiğimiz sene birçok Avrupa ülkesinde 729 euro fiyat etiketiyle satılmıştı. Bunu da göz önünde bulunduralım.

Gelelim Galaxy S Edge'e. Edge için de 32, 64 ve 128GB depolama seçenekleri olacak, ancak kavisli ekran unsuru sebebiyle bu telefonun S6'dan biraz daha yüksek fiyat etiketleriyle çıkması bekleniyor. Hafıza miktarlarına göre beklenen fiyatlar sırasıyla: 849, 949 ve 1049 euro. En düşük fiyatlısını TL'ye çevirdiğimizde o da 2 bin 320 TL'ye denk geliyor.

Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji