Galaxy S6 özellikleri

Samsung akıllı telefon sektöründe bir çok modeli ile büyük bir pay etmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde galaxy note edge Türkiye piyasasında satışa sunulduktan sonra gözler artık Galaxy S6'da. Galaxy S6 özellikleri hakkında dedikodular her geçen gün artmakt

Galaxy S6 özellikleri

Samsung akıllı telefon sektöründe bir çok modeli ile büyük bir pay etmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde galaxy note edge Türkiye piyasasında satışa sunulduktan sonra gözler artık Galaxy S6'da. Galaxy S6 özellikleri hakkında dedikodular her geçen gün artmakta.

Ekranı 5.5 inç olacağına dair bilgiler bulunurken bazı kaynaklarına göre ise 5.3 inç ekran olacağı gösteriliyor. Üst seviyede bir telefon  olacağına kesin gözüyle bakılırken aleminyum kasa ile telefonun üretileceğine hemen hemen herkes hem fikir durumda. Galaxy S6 özellikleri hakkında yeni gelişmeler oldukça sizlere duyurulacaktır.

Sonuç olarak Galaxy S5'de istediğini bulamayan samsung, galaxy s6'da gidermek istiyor. Tasarım ve özelliklerini buna göre yapacak olan Samsung, yeni amiral gemisi 2015 yılının ilk çeyreğinde tanıtalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji