Galaxy Note 2 için performans güncellemesi yayınlandı

Galaxy Note II için Android 5.0 güncellemesi yayılanacak mı yayınlanmayacak mı karmaşası yaşanadursun, Samsung Türkiye Android dünyasındaki üçüncü yılını tamamlamak üzere olan telefon için yeni bir güncelleme başlattı.Galaxy Note II için OTA üzerinden dağ

Galaxy Note 2 için performans güncellemesi yayınlandı

Galaxy Note II için Android 5.0 güncellemesi yayılanacak mı yayınlanmayacak mı karmaşası yaşanadursun, Samsung Türkiye Android dünyasındaki üçüncü yılını tamamlamak üzere olan telefon için yeni bir güncelleme başlattı.

Galaxy Note II için OTA üzerinden dağıtımı sağlanan performans ve sistem güncellemesi 163.3MB boyutunda. Yeni yazılıma ayrıca Cellograf, SÇocuk, SSpor ve Digiturk Play gibi yeni uygulamalar dahil ediliyor. Galaxy Note II kullanıcıları Ayarlar menüsünden sistem güncellemesini kontrol ederek yükleme işlemini başlatabilir.

Android 5.0 Lollipop güncellemesine gelince; son olarak güncellemenin ülkelere göre farklılık gösterebileceği yönünde gelişmeler yaşandı. Samsung Türkiye’nin henüz yayınladığı performans güncellemesiyle Galay Note II için desteğin devam ettiğini gösterdi. Dileriz Android ekosisteminin en başarılı telefonlarından biri olan Galaxy Note II Android 5.0 güncellemesiyle taçlandırılır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji