FIFA 19 fragmanı yayınlandı! İşte çıkış tarihi ve fiyatı

Merakla beklenen FIFA 19'un fragmanı yayınlandı. Çıkış tarihi ve ücreti de belli oldu.

FIFA 19 fragmanı yayınlandı! İşte çıkış tarihi ve fiyatı

Geçtiğimiz günlerde  EA Sports, FIFA 19'a ait ilk görünütleri barındıran oyunun ilk fragman videosunu yayınlandı.

Fragmanda da göreceğiniz üzere birçok yeni özelliğin oyuna dahil olduğu açıkça görülüyor. Bu özelliklerden en büyüğü ise hiç şüphesiz UEFA Şampiyonlar Ligi'nin oyuna eklenmesi oldu. Kulüp futbolunda UEFA Champions League’den daha büyük bir seviye yok. Hayallerin peşinden koşulan ve efsanelerin doğduğu bu tarihi turnuvada dünyanın en iyi kulüpleri karşı karşıya geliyor. 

FIFA 19’un PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch sürümlerindeki UEFA Champions League modu, resmi maç sunumu, Europa League ve Super Cup gibi çeşitli turnuva deneyimleri ve Derek Rae ile Lee Dixon’ın yepyeni maç anlatımı ile oyunun her bölümünde yer alacak. Şampiyonlar liginin yanında oyuna yepyeni modlar da eklenmiş durumda.

Özel UEFA Champions League modunda, turnuvayı grup aşamasından Madrid’deki Wanda Metropolitano stadyumunda yapılacak finale kadar oynayın. Hem Santra’da hem de Kariyer Modunda devasa kulüp müsabakası yeniliklerini tüm ayrıntılarıyla keşfedin.

FIFA 19 fragmanı yayınlandı! İşte çıkış tarihi ve fiyatı

FIFA 19 Ultimate Team’deki canlı UEFA Champions League ve Europa League içerik güncellemeleriyle hayalinizdeki kadroyu kurabileceksiniz. 

FIFA 2019 28 Eylül'de satışa çıkıyor. Oyun ön sipariş ile satışa sunuldu. FIFA 19 ön sipariş fiyatı ise pakete göre 350 ile 450 lira arasında değişim gösteriyor. 

FIFA 19 fragmanı yayınlandı! İşte çıkış tarihi ve fiyatı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji