Facebook'un tepesinde ayrılık

 Facebook’ta 100 milyar dolarlık rekor halka açılmanın ardından tepe yönetiminde ilk ayrılık geldi.Şirketin teknoloji işlerinin en tepesindeki isim olan Bret Taylor, Mark Zuckerberg’e (kurucu/CEO) teşekkürlerini ileterek bundan böyle kendi girişinin peşin

Facebook'un tepesinde ayrılık

 

Facebook’ta 100 milyar dolarlık rekor halka açılmanın ardından tepe yönetiminde ilk ayrılık geldi.

Şirketin teknoloji işlerinin en tepesindeki isim olan Bret Taylor, Mark Zuckerberg’e (kurucu/CEO) teşekkürlerini ileterek bundan böyle kendi girişinin peşinde koşacağını açıkladı. Taylor, bir arkadaşıyla birlikte sosyal medya tarafında yeni bir girişime hazırlandıklarını bildirdi.

Zuckerberg’in kendisi için sadece bir patron olmadığını aynı zamanda iyi bir dost olduğunu kaydeden Taylor, şirkette hissesi bulunan yöneticiler arasında yer alıyordu ve halka açılma sonrası elinde tuttuğu hisselerle 100 milyon dolarlık bir zenginliğe ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji