Facebook'ta virüs alarmı!

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'un ortalığı biraz hareketlendirmek için yaptığı ufak bir değişiklik gerçekten sanal ortamı hareketlendirdi. Fakat bu hareketlenme hiç de Facebook'un umduğu gibi olmadı.Getirdiği yeni bir özellikle durum mesajlarına kullanıc

Facebook'ta virüs alarmı!


Sosyal paylaşım sitesi Facebook'un ortalığı biraz hareketlendirmek için yaptığı ufak bir değişiklik gerçekten sanal ortamı hareketlendirdi. Fakat bu hareketlenme hiç de Facebook'un umduğu gibi olmadı.

Getirdiği yeni bir özellikle durum mesajlarına kullanıcıdan bağımsız ve sadece kullanıcının kendisi tarafından görülebilen, arkadaşlarına herhangi bir durum değişikliği uyarısı şeklinde gitmeyen mesajlar yazan Facebook'un bu mesajları, değişikliği farkeden bazı kullanıcıların "Virüs uyarısı" mesajı atmasıyla bambaşka bir boyuta taşındı.
Kullanıcıların kendi aralarında paylaştığı ve bu mesajı görenlerin bir virüsle karşı karşıya kaldığı uyarısında bulunan mesaj Facebook üzerinden dalga dalga yayılarak sosyal paylaşım ağında bir panik oluşmasına neden oldu.

Halbuki bu mesaj, Facebook'un durum çubuğunun daha aktif kullanılmasını sağlamak için yaptığı küçük bir değişiklikten başka bir şey değildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji